Ευώδες Η φιλοσοφία μας Ιστορία ελαιόλαδου Κρήτη Διατροφική Αξία Επικοινωνία
Ευώδες About Evodes Accueil Willcommen

Photo Gallery

 φωτογραφίες Accueil

Newsletter

Nέα


Μάιος 2014 (Τα Καραμανλίδικα του Φάνη)


Ακόμα ένας νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Σωκράτους 1 και Ευριπίδου, ''Τα Καραμανλίδικα του Φάνη'' άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό λίγο καιρό πριν. Εδώ ο κόσμος μπορεί να απολαύσει Καραμανλίδικους μεζέδες και συνταγές προέλευσης Καππαδοκίας και Κιλικίας που η ιστορία τους κρατάει από τα χρόνια του Βυζαντίου. Στον ίδιο χώρο, ένα πολύ όμορφο ανακαινισμένο νεοκλασικό, στεγάζεται και παραδοσιακό παντοπωλείο με τρόφιμα, με έμφαση σε εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα. Ο αγαπητός Φάνης, ιδιοκτήτης του χώρου αυτού, επέλεξε το Evodes τόσο ως επιτραπέζιο λάδι για τους θαμώνες του αλλά και για την παρασκευή φαγητού στην κουζίνα του. Παράλληλα το προϊόν μας διατίθεται και από τα ράφια του παντοπωλείου εντός του χώρου.Ιούνιος 2014 (εστιατόριο M-eating στη Μύκονο)


Ένα από τα εγνωσμένης αξίας εστιατόρια στη χώρα της Μυκόνου, είναι το M-eating. Ο ιδιοκτήτης και Σεφ Παναγιώτης Μενάρδος, έχει κατορθώσω με την προσωπική του φροντίδα και το μεράκι του να δημιουργήσει εδώ και λίγα χρόνια έναν χώρο για απαιτητικά γούστα αποσπώντας κατά καιρούς εξαιρετικές κριτικές και επαίνους. Για το λόγο αυτό είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που ο Παναγιώτης επέλεξε το δικό μας προϊόν ως επιτραπέζιο λάδι για να συνοδεύει τις τόσο προσεγμένες γευστικές του δημιουργίες. Τον ευχαριστούμε!


Ιούλιος – Αύγουστος 2014 (MIMAYA Restaurant & Shop)


Το πολύ γνωστό και εκλεκτό, για τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων και όχι μόνο, εστιατόριο MIMAYA στη Γλυφάδα (Μάρκου Μπότσαρη 8, τηλ: 210 8944850) ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι ένα γευστικό ταξίδι σε ελληνικά νησιά. Ενδιάμεσος σταθμός η Κρήτη και η εξαιρετική της κουζίνα καθώς και τα πλούσια αγαθά της γης της. Το MIMAYA μας ταξιδεύει στην Κρήτη όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ο Σεφ και ιδιοκτήτης του MIMAYA Μιχάλης Ηρωγλίδης, επέλεξε το Evodes ως επιτραπέζιο λάδι για τους θαμώνες του εστιατορίου του όλο αυτό το διάστημα του καλοκαιριού που θα συνεχίζεται το γευστικό ταξίδι στην Κρήτη (Ιούλιος - Αύγουστος 2014). Παράλληλα, το προϊόν θα διατίθεται στον κόσμο από τα ράφια του ΜΙΜΑΥΑ-Shop που λειτουργεί υπό την ίδια διεύθυνση και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο.